Mit tegyél, ha
kudarc helyett
2015-ben a sikert akarod
célkeresztbe állítani?Ez a haladás motorja

Egy bezápult és rossz helyzetben sok mindenre szükséged lehet a változtatáshoz. Rendelkezned kell bátorsággal, kitartással, célokkal, stratégiával és még hosszan sorolhatnánk, de elsősorban azt a megkerülhetetlen összetevőt kell birtokolnod, amit nevezhetünk startkőnek is, mert ez indítja el a megoldás folyamatát. A történelemben aligha volt még olyan kor, amelyben ennyire szükség lett volna erre az összetevőre, mint manapság. Tapasztalatból mondjuk, hogy e nélkül az összetevő nélkül mi már rég elvesztünk volna a mai világban. Ugyanis hiába vagyunk tetterősek és cselekvőképesek, ha nem rendelkezünk ezzel a talán jelentéktelennek tűnő, az emberek 99%-ának mégis komoly nehézséget okozó összetevővel. Tudod, mi az?


Csak az emberek 1%-a tudja jól használni ezt - Te közéjük tartozol?
Mindannyian éreztük már magunkat erőtlennek, gyámoltalannak, és kiszolgáltatottnak. Mindannyiunkat értek már veszteségek, vereségek, és kudarcok. Legtöbben pillanatnyi félelmünkben többnyire csak a szenvedést látjuk ezekben a történésekben, az értelmet pedig egyáltalán nem, ezért nehéz változtatnunk a hozzáállásunkon. Bizony, a megfelelő hozzáállás az az összetevő, ami nélkül nem létezik valódi megoldás egyetlen problémára sem, és ami úgy viselkedik az életedben, mint egy elefánt a porcelánboltban, ha nem jól használod! Megfelelő hozzáállás nélkül egy probléma:
- alapjaiban képes megingatni a mindennapi biztonságérzetedet,
- megkérdőjelezi a saját erődbe, intelligenciádba és tehetségedbe vetett hitedet,
- fejvesztett menekülésre vagy kényszercselekedetekre késztet és
- a halogatás mesterévé tesz.
Nem jött el az ideje, hogy változtass ezen?
Minden idők legnagyobb felfedezése, hogy az ember meg tudja változtatni a jövőjét azáltal, hogy megváltoztatja a hozzáállását. (Oprah Winfrey)


Érdekel egy személyre szabott problémamegoldó gépezet?
Biztos, hogy Neked is jól jönne néha egy kis segítség: egy külső személy, aki objektíven látja a problémádat, egy megbízható barát, aki „tutibiztos” tanácsot tud adni, vagy egy személyes varázsdoboz, egy zseniális, személyre szabott problémamegoldó gépezet, amiből bármikor előkaphatod a megoldást, és a megfelelő hozzáállást, ezáltal:

- bíznál magadban, és nem tántorítana el a célodtól egy váratlan probléma,
- meglátnád a nehézségek mögött rejtőző nagyszerű lehetőségeket,
és
- ki tudnád aknázni a bennük rejlő erőt.
Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy nekünk már van egy ilyen varázsdobozunk, és most Te is szert tehetsz egyre?


Hogyan?

Pontosan elmondjuk január 10-én, a Nehézségből győzelembe! című Pozitív Gondolkodók Napján.
Ha van olyan probléma az életedben, amire megoldást keresel, akkor ott a helyed! Ébresztő! Rád vár a benned szunnyadó problémamegoldó géniusz, egy igazi „varázsdoboz” tulajdonosa, aki képes megoldani a bankszámládon, munkahelyeden, egészségedben, párkapcsolatodban beállt gondokat! Ha eljössz, többé semmilyen akadály nem áll majd az utadba, amelynek megoldására ne lenne meg benned a szükséges erő, hozzáállás, és amihez ne lenne legalább egy garantáltan működő, zseniális ötleted, amit boldogan valósítasz meg!

 

Sokkal jobb úgy nyerni, hogy korábban már vesztettél
Ezek a nagyszerű Forma 1-es pilóta, Kimi Raikkonen szavai. Tapasztalatból állítjuk, hogy tökéletesen igazak. Sokszor kerültünk már padlóra, sőt, gödör mélyén a völgybe, ezért valóban értékelni tudjuk a sikert és a győzelmet. A mi varázsládikánk már beüzemelésre került – most Te jössz! Megfelelő hozzáállást, valamint erőt adó, gyarapító, és a gyakorlatban is kiválóan működő ötleteket meríthetsz belőle nap mint nap.
Hogy is lehet ezt még szavakba foglalni… isteni érzééés! - majd meglátod :)
Gyere, és vedd át a saját varázsládikádat Te is január 10-én!Tarts velünk!

Mái Attila és Mái-Kovács Anikó
alapítók
Pozitív Gondolkodók Napja
Felvillanyozó önfejlesztő előadássorozat profi szakértőkkel és gyakorlati megoldásokkal
azoknak, akik nem csak intelligensek akarnak lenni, hanem boldogok is

 

 

 

 

 

A NAP ELŐADÁSAI IDŐRENDBEN:
10.00-11.00   I. rész: Önbizalom – Belső biztonság – Biztonságos üzlet:
LOÓS BALÁZS

gépészmérnök, coach, az Analóg Terápia megalkotója

Lépj ki az örvényből: Tankolj önbizalmat!


Bármilyen szép reményekkel indulsz is, előbb vagy utóbb szinte biztosan eljutsz oda, hogy az önbizalmad, vagy a másokba vetett bizalmad megrendül. Jártál már így? Nagyon fájdalmas volt? Emberi dolog, ami mindnyájunkkal megtörténik, de nem kell újra átélnünk, ha megértjük: miért és hogyan alakulnak ki ezek a helyzetek? Hogy lehet megelőzni őket? Mit tehetsz azért, hogy tartósan helyreállítsd bármelyiket, vagy akár mindegyiket?Schilling Péter

villamosmérnök, író, az Ébredő Erő Akadémia alapítója
Honnan meríts erőt a legnehezebb pillanatokban?
Ismerd meg az embert, aki mindent tud rólad…


Talán hallottál már arról, hogy az életben egyáltalán nincsenek véletlenek. Elcsépelten hangzik? Pedig amíg ezt nem fogadod el, nehezen fogsz tudni változtatni. Minden jó okkal történik: egy meghatározott élettervvel születtél  és az az életed értelme, hogy ezt a tervet megvalósítsd. A Belső Irányítás feladata, hogy segítsen - gyakorlatilag bármi áron - megvalósítani életed tervét. Minden pillanatban ezen dolgozik. Lehet, hogy Te pont ellene?
Derítsd ki!
Most megtudhatod, hogyan léphetsz kapcsolatba a Belső Irányításoddal, és hogyan kaphatsz tőle segítséget életed bármely területén.
Vida Ágnes

pszichológus, író, online marketing szakember, az Európai Vállalkozásösztönzési Nagydíj nyertese 2014-ben
Létezik biztos vállalkozás?
Éljen a több lábon álló ötlet!

A legtöbb vállalkozás nagy reményekkel indul, aztán pár év után csődbe megy. Miért?  Ennek az okait járjuk körbe, és megmutatom azt is, mik azok a „lábak”, amikre építve az ötleted hosszú távon is működőképes lesz.
11.20 - 12.20   II. rész: Szerelem – Párkapcsolat – Család:Jókai Anna
a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar író- és költőnő, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja
Miért éppen azt szeretjük, akit szeretünk, miért pont onnan kapjuk a pofonokat, ahonnan nem vártuk?


Nem a szakítások, még csak nem is a halálok az igazán tragikusak: hanem a megváltoztatás lehetetlenségének képzete. Az ember egyik legfontosabb képessége s egyben, sajnos, a legritkább is: várni tudni. Türelemmel várni egy levélre, egy találkozásra, egy jó kapcsolatra, az enyhülést hozó holnapra. A telt szív nyitott kapujában bizalommal várakozni. Egészen addig várni, amíg reményünk kitart. Az ún. „birkatürelem” azonban nem erény - hanem önleépítés. A mérték - ez a kulcsa mindennek.13.20 - 14.20    III. rész: Egészség – Lelki egyensúly – Önismeret:


Gáll Gregor
filozófus, szobrász, jövőképző művész
Hogyan hagyhatod el a gyógyulás zsákutcáit?
A betegség, mint jel a változtatás szükségességére


Emberi életünk legnagyobb nehézségét az okozza, hogy a viselkedésünket irányító összefüggések a tudattalanunkban vannak elzárva. Ebben az ismeretlen világban fonódnak össze testi és lelki problémáink, hogy az egyik a másik megjelenítője lehessen. Mit jelent ez a gyakorlatban? Mire figyeljünk, mihez kezdjünk vele a hétköznapokban? Miért keres kibúvókat az, aki meg akar gyógyulni? Milyen utat válasszunk a gyógyulás eléréséhez? Gáll Gregor kemoterápia nélkül kigyógyult a rákból, s most személyes tapasztalatain keresztül beszél ennek a folyamatnak a tanulságairól. Ha fontos számodra a testi-lelki egészséged, itt a helyed!14.40 - 15.40    IV. rész: Pénz - gazdagság - siker:


Szalay Ádám

televíziós újságíró és motivációs tréner
Faragd ki a saját szobrod!
Kommunikációs trükkök és tippek a sikeres (ön)eladáshoz

Hogyan kell felépítened azt a szöveget, amely elad téged, a termékedet vagy éppen a vállalkozásodat? Tanulj a kommunikáció nagymestereinek történeteiből: izgalmas utazás a hollywood-i vörös szőnyegtől a londoni filmstúdiók világán át egy fogorvosi rendelőig. És a végén jön egy mondat, ami Neked is feladja majd a leckét: Hogy mi ez? Ehhez végig kell hallgatnod az előadást!
16.00 - 17.00    V. rész: Optimizmus, humor, emberi kapcsolatok:


Tonk Emil
nemzetközi marketing szakközgazdász, a Magyar Marketing Szövetség elnöke
Sorsfordító kapcsolatépítő praktikák
Ne csak beszélj: kommunikálj!

Manapság nem csak egy kapcsolat kezdeményezése okoz gondot, hanem a kontaktusok megőrzése is. Aki mindkettőben gyenge, pontosan tudja, hogy sikerei kétségesek, jövője rendkívül bizonytalan. Ez az előadás számos olyan egyszerű, de nagyszerű fogást tálal fel, amelyek segítenek túllépni a kommunikációs problémákon. Kiderül, melyik az a szokás, amelynek a gyakorlásával garantáltan be tudod építeni életedbe a gazdagság és siker egyik fontos alapját, és ami ráadásként minőségi emberi kapcsolatokat is eredményez számodra.
Nehogy otthon maradj!
Aki már járt nálunk, ezt mondta:

„A mindennapi életemben is jól használható, számos hasznos ötletet kaptam!” Berta Ágnes

„Úgy mentünk a rendezvényre, hogy sokat várunk tőle, de hál’ istennek még többet kaptunk, mint vártunk. Az előadók rendkívüliek, a szervezés kiváló. Na és a hangulat! Gratulálunk!” Pataki család

„Kedves Szervezők! Programotok előre mutató, szakmaiság és gyakorlatiasság dominál az igényesség mellett. Nagyon örülök, hogy részt vehettem rajta! Profik vagytok, és az előadóitok is azok, ez látszik a színvonalon!” Kende Zoltán

„Születésnapomra azt kértem, hogy részt vehessek egy ilyen napon, és isteni ajándéknak tartom, hogy itt lehettem. Nem kívánhattam volna szuperebb ajándékot!” Gaál Enikő 

„Köszönöm, hogy megrendeztétek ezt a napot! Amiért mentem, amire választ szerettem volna kapni, megkaptam. Szükség van ilyen jellegű előadásokra a mai stresszes világban.” Pető Gábor

„Sok rendezvényen voltam már, de ez volt az eddigi legjobban megtervezett, megszervezett és levezényelt nap. Minden a helyén volt: az előadók, előadásaik sorrendje, a szervezők kedvessége. Gratulálok Nektek!” Jakab Sarolta

„Újra és újra, és mindig jönni akarok! Nagyon jól éreztem magam itt, érdemes volt részt venni a rendezvényen, és megint megteszem! Már alig várom a következőt!”  Takács Emőke
100% Pénzvisszafizetési garancia:
Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál, déli 12 óráig jelezd nekünk, és kérdés nélkül visszaadjuk a jegyed teljes árát.
Nincs vesztenivalód!

A Pozitív Gondolkodók Napja rendezvénysorozat 2009 óta működik, eddig 65 kiváló előadóval és 7200 elégedett látogatóval büszkélkedhetünk.
Tarts velünk Te is!


Időpont: 2015. január 10. szombat, 10.00-17.00
 Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (info [kukac] pozitivgondolkodnapja.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással az Athair Kft.-vel kötöd (
9134 Bodonhely, Dózsa Gy. u. 47. Cj.: 13-09-127536)

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát. A fizetési határidő 3 nap.

 
Üdv az oldal alján! Innen már csak feljebb van :) És a megfelelő hozzáállás segíthet abban, hogy mostantól még feljebb legyen! Jelentkezz most, amíg még lehet!>>A rendezvény szervezője: Athair Kft.
 
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

Adószám: 13493679-2-08
Cégjegyzékszám:
13-09-127536
Székhely:
9134 Bodonhely, Dózsa Gy. u. 47.
Ügyvezető:
Mái-Kovács Anikó

Telefon: 06-20-249-0114
hívható:
H-P: 10-15 óráig

 E-mail: info@pozitivgondolkodoknapja.huADATVÉDELMI NYILATKOZAT
A weboldalon megadott személyes adatokat az Athair Kft. (adatkezelő) kezeli
a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló
1992. évi LXIII. tv. rendelkezéseinek megfelelően.
Az adatszolgáltatás önkéntes és az adatkezeléshez
az érintett az adatszolgáltatással hozzájárul.
A személyes adatokat kizárólag a jegyek megrendelése
és a megrendelések teljesítése céljából kezeljük,
azokat harmadik személynek soha nem adjuk át.

 

Copyright Athair Kft. 2005-2014 - Minden jog fenntartvaHelyszín: 
Grand Hotel Hungária, 1074 Budapest, Rákóczi út 90.Időpont: 2015. január 10. szombat, 10.00-17.00