Elhinnétek, ha azt mondanánk, hogy olyan világban szeretnénk élni, ahol nincs szükség erre a rendezvényre?  Ez az igazság. Sokkal szívesebben látnánk azt, hogy az emberek kicsattannak az önbizalomtól, de van egy bökkenő. Ha őszinték akarunk lenni, akkor be kell vallanunk, hogy nekünk, szervezőknek is van mit tanulnunk az önbecsülésről. Évről évre elénk hoz az életünk néhány eseményt, amelyben rendesen meg vagyunk próbálva.

Miért fontos az önbecsülés? A világ eseményei soha nem látott és tapasztalt intenzitással változnak. Egy új világ van kialakulóban, eszeveszett tempóban, amelynek a megértése és hirtelen történéseinek kezelése – talán furán hangzik – az önbecsüléseden múlik leginkább.

Ha rendben van az önbecsülésed, akkor:

  • a gazdasági helyzet vagy életed bármelyik történése ellenére is tudod, hogy értékes vagy, biztosan tudod, hogy a munkád és a szolgáltatásaid is azok –, és ennek megfelelően nem kétségbe esel, hanem gondolkodóba. Gondolkodóba annak érdekében, hogy az adott helyzetből a legjobbat tudd kihozni.
  • Nem vagy könnyen befolyásolható a világ vélt és valós eseményei által, nem vagy céltalanul kallódó és bizonytalanul sodródó ember, aki folyton másokra mutogat, és sajnálja magát, hanem tudod, hogy
  • a nehezebb körülmények között még tudatosabban, még pontosabban kell végezned a munkád, még magasabb színvonalon, és folyamatosan, belső tűzzel, szenvedéllyel, örömmel kutatod és kérdezed: „Hogyan?”


Ezen a napon választ fogsz kapni a hogyanokra!
Mert az önbecsülés tanulható és fejleszthető. Tudatos, kitartó, önálló munkára van szükséged ahhoz, hogy megerősödj, és szerencsére sokat tanulhatsz olyan emberektől, akik már megjárták azt az utat, amin – talán úgy érzed – egyedül bandukolsz.


Hét briliáns előadót sikerült megnyernünk annak érdekében, hogy egy atomreaktornyi töltetet kapjon az önbecsülésed. Videókkal és más hatékony eszközökkel fogják színesíteni az előadásukat, mi pedig egy olyan hasznos ajándékkal kedveskedünk neked, amelynek értéke magasabb a belépőjegyed áránál! A 2010. január 29-én megrendezett nagy sikerű, első Önbecsülés-rendezvényünk hanganyagát kapod ajándékba, és egy ráadás meglepetést is, ha velünk tartasz! Részletek az AJÁNDÉK NEKED link alatt, itt pedig a mostani színvonalas program részleteit láthatod.


Tarts velünk, szeretettel várunk!


üdvözlettel:Mái Attila és Mái-Kovács Anikó
szervezők


Program


08.45 - 09.00 Bevezető: START!

 

1. előadás: 9.00-9.40


Dr. Kígyós Éva
pszichológus, Agykontroll-oktató

(a képen José Silvával, az Agykontroll módszerének kidolgozójával)Madarat tolláról, embert barátjáról?

…avagy az önértékelési problémák csapdái a kapcsolatokbanAz, hogy mit gondolunk magunkról, mit tartunk elérhetőnek, milyen helyzetekben jövünk szinte megbénító zavarba, vagyis hogy általában milyen viszonyban vagyunk önmagunkkal, az életünk nagyon korai szakaszában beíródik a lelkünkbe. Ez a tudattalan „énkép” aztán a felnövekedés minden pillanatában rányomja bélyegét személyiségünk alakulására.
Tetten érhető ez a kapcsolatainkban is.
Miért csatlakozik a csöndes, magának való kamasz a hangoskodó, normaszegő, provokáló csoportokhoz? Miért választ saját értékeinek nem megfelelő társat egy férfi, vagy egy nő? Egyeseknek miért fontosabb a társkapcsolatban párjuk trófeaszerű külső megjelenése az érzelmeknél? Miért választ a pipogya férfi őrmester feleséget? Sokan miért költik jövedelmük értelmetlenül nagy részét márkás holmikra, divatos és méregdrága autókra?
Nos, ilyen, és hasonló kérdésekre keres és ad választ az előadás.

Szeretnék jegyet rendelni


09.40-10.00 SZÜNET (20 perc)

 

2. előadás: 10.00-10.40


Szabó Péter
sikeroktató, önmegvalósítási tanácsadó

(a képen Brian Tracy-vel,
Nyugat-Európa és Amerika legismertebb menedzseroktatójával)

MIT MONDASZ MAGADNAK, AMIKOR A TÜKÖRBE NÉZEL?

...avagy hogyan tudod növelni az önbecsülésedet az önelemzés segítségével?Fontos a belső párbeszéd tudatosítása. Jelentőségének, önbecsülésünkre való hatásának megértése egy kisfilm, és példák segítségével.

Honnan jönnek ezek? Vagyis mi történik gyermekkorban?

Mi az a destruktív kritika?
Hogyan alakul ki az önbecsülésünk, vagy annak hiánya? Filmjelenet, és példák.

Hogyan épült be mindez a személyiségünkbe?

Paradigmák, metaforák megismerése, beazonosítása, és önbecsülésünket korlátozó hatásának megértése.

Hogyan tudod felülírni ezeket, vagyis növelni az önbecsülésedet?

Kikkel veszed körbe magad?

A szóhasználat jelentősége.

A testtartás hatása.

A mosoly ereje.

Szeretem magam!

Szeretnék jegyet rendelni


10.40-11.00 SZÜNET (20 perc)


 

3. előadás: 11.00-11.40

 

Boér Tamás
professional coach, motivációs előadó

(a képen imádott gyermekeivel)

Mi volt előbb:
a siker vagy az önbecsülés?

…avagy miért szeresd önmagad ugyanúgy, mint felebarátodat,
akivel a siker érdekében együttműködni kényszerülsz?

 


Tegyük fel, rádöbbenek, hogy kevés az önbecsülésem. Milyen egyszerű lenne elmenni a boltba, és azt mondani az eladónak: „Kérek szépen másfél kiló önbecsülést.” – Ömlesztve, vagy szeletelve kéri?
Ha így működne, mindenkinek helyén lenne az önbecsülése. De lépten-nyomon alacsony önbecsülésű emberekbe botlunk. Emberek, akik nyűglődnek egy számukra éppen, hogy kibírható állásban... emberek, akik teljesen érzelemmentes, kiégett párkapcsolatban „léteznek”... emberek, akik széttárják a karjukat: „Én már csak erre vagyok képes.”
Hozzájuk azt az üzenetet kell eljuttatni, hogy JOGA VAN TENNI azért, hogy jobb állása, jobb párkapcsolata, jobb külseje, több pénze stb. legyen.
Ennek a jognak a felismeréséhez nagy segítséget nyújthat az általam hirdetett filozófia, amit én bőségszemléletnek hívok: e szerint úgy tudsz önmagadnak többet adni, hogy közben másoknak is adsz.
Mint mindenről az életben, az önbecsülésről is döntést kell hozni – és meg is kell érte dolgozni.
A munkahelyen, a mindennapi munkában fejlesztett és fejlesztendő önbecsülésről lesz szó az előadás során.

 

Szeretnék jegyet rendelni11.40 - 13.00 EBÉDSZÜNET (1 óra 20 perc)

 

4. előadás: 13.00-13.40

 

Szalay Ádám
a Sikerkód vezető trénere, a TV2 Naplójának főszerkesztője

(a képen Jack Canfield-del,
Amerika egyik vezető siker-szakértőjével,
az Erőleves a léleknek, 100 milliós eladott példányszámú
könyvsorozat egyik szerzőjével)
A siker titka a magas önbecsülés

…avagy mi köze a golflabdának a boldogsághoz?Sokan profi módon tűznek ki célokat és megtanulják azt is, milyen módszerek segíthetik őket a megvalósításukban. Aztán újra meg újra azt veszik észre, hogy nem tudnak eljutni A-ból B-be: avagy onnan, ahol most tartanak, oda, ahol lenni szeretnének. Megakadnak. Mert a sikerhez vezető úton azt is fontos tisztázni, hogy milyen hitrendszer, értékrend és jövőkép juttatott el bennünket a most megtapasztalt valóságunkba.
Ha van „Titok”, akkor az ez: semmi nem változik, ameddig mi magunk nem változunk. A változtatás leghatásosabb módja pedig az, hogy minden eszközt bevetünk önbecsülésünk szintjének emeléséért. Ugyanis a siker kulcsa pontosan ez: a magas önbecsülés.
Az előadás konkrét eszközöket és technikákat ad ahhoz, hogy lehetségessé váljon az is, amit most lehetetlennek gondolsz.

Szeretnék jegyet rendelni

 


13.40-14.00 SZÜNET (20 perc) 

5. előadás: 14.00-14.40


Ferenczy László
természetgyógyász, tréner

(a képen egyik kedvenc nyaralóhelyén, Balin)
Az Énkép és a siker összefüggései

…avagy soha nem lesz tartósan nagyobb a jövedelmed, mint „amekkora” a személyiségedA személyiség, ez az igen komplex rendszer minden ember egyedi jellemzője – meghatározza, hogyan alakítjuk, miként éljük életünket. Kutatások igazolták, hogy a szerencse sem szerencse, hanem beállítódásunknak – a személyiségünk szerves részének – a következménye.
Mit tehetünk azért, hogy a körülményeinket minél nagyobb mértékben mi uraljuk, és ne a körülmények uraljanak minket?

Jelenlegi anyagi, kapcsolati helyzetünk következménye és tükörképe aktuális személyiségünknek. Többre, jobbra, másra vágyunk? Vajon ki lesz az, aki a jobbal, a többel, a mással rendelkezik?

Építsd fel jövőbeni gazdag, egészséges, sikeres Tenmagad és tiéd lesz az, amire vágysz. Merthogy tartósan sohasem lesz több anyagiakból és erkölcsiekből, mint „amennyit” a személyiséged ér.
A jó hír az, hogy bárki képes változtatni a szokásain, a jellemén, és a gondolatain –  ennek eredménye lesz a vágyott, kívánt új élet.
Az előadásomban gyakorlati példákon keresztül mutatom meg a „Hogyan”-t.

 

 

14.40-15.00 SZÜNET (20 perc)  

6. előadás: 15.00-15.40

 

Pongor-Juhász Attila
sikeroktató, Bob Proctor személyes tanítványa

(a képen mentorával, Bob Proctorral,
aki a világ egyik legkeresettebb előadója,
trénere, írója, és A Titok című film egyik szereplője)
A pénz mennyire szeret Téged?

…avagy milyen érzéseket táplálsz a pénz iránt?

 

Hogyan fedezheted fel azokat a paradigmáidat, amelyek megakadályozzák, hogy tartós barátságban legyél a pénzzel?

Előadásomban konkrét segítséget kapsz ahhoz, hogy felkészítsd az elméd a tartós bőség megteremtéséhez.

Az előadás után konkrét útmutató lesz a tulajdonodban bőségképed megalkotásához, és a szükséges vizuális segédeszközök kiválasztásához.

Szeretnék jegyet rendelni

 

 

15.40-16.00 SZÜNET (20 perc)  

7. előadás: 16.00-17.30

 

Rakonczay Viktória és Rakonczay Gábor
a Tűzhangya bajnokai

Washingtonban a National Geographic „Adventure, az év kalandja” díjjal,
vagyis a „Best of 2008 Adventure”-rel ismerte el egyedülálló teljesítményüket.
Londonban Guinness World Records kitüntetést kaptak.


(a képen a Guinness díjátadón láthatóak)
Óceánátevezés

…avagy erős motiváció az álmod megvalósításához

 

Első magyar párosként saját tervezésű és saját építésű hajóval, világrekord idő alatt evezték át az Atlanti-óceánt. Előadásuk az Atlanti-óceán kalandos és embert próbáló átevezéséről szól.

Erősen motiváló hatású előadás akaraterőről és célmegvalósításról – egy abszolút nem mindennapi célról –, és arról, ami mögötte van.

Végigkövethetjük őket az álom megszületésétől a teljes megvalósításig: a hajóépítéstől az Atlanti-óceán rekord idejű átevezéséig.

Az út előtt soha sem eveztek(!), ám a hihetetlen kalandos és viharokkal tarkított 51 nap evezés után átértek az óceán túloldalára… és rekordot döntöttek!

„Hihetetlenül fontos az álmainkat és céljainkat megvalósítani - mi ebben segítünk az előadásainkkal, és a Tűzhangya című könyvünkkel. Elszántság, technika és célmegvalósítás. A gyakorlatban teszteltük őket, és beváltak – talán ez a legjobb garancia mindenki számára...”

Szeretnék jegyet rendelni

 


PLUSZ: 17.30-18.00 KÉRDEZZ - FELELNEK!


A RAKONCZAY HÁZASPÁR
válaszol a kérdésekre!
Helyszín: Versailles Rendezvényterem, 1068 Budapest, Városligeti fasor 44.
Időpont: 2011. október 1. szombat, 8.45-18.00
Jegyár: 9.990 Ft (az ár tartalmazza az Áfá-t)


JEGYET SZERETNÉL RENDELNI?
Máris megteheted az alábbi egyszerű és rövid űrlapon!
 (Ezo tér magazin előfizető vagy? Akkor ne az alábbi lapon regisztrálj, hanem ITT)
 
 


Vezetéknév: *
 
Keresztnév: *
 
E-mail: *
 
Telefonszám, melyen biztosan el tudunk érni: *
 
Csak akkor töltsd ki a Cégnév mezőt, ha a céged nevére kéred a számlát. Ebben az esetben értelemszerűen a számlázási cím adatokat a cégre vonatkozóan add meg! 

Cégnév:
 
Számlázási cím - Város: *
 
Számlázási cím - Irányítószám: *
 
Számlázási cím - Utca, házszám: *
 
Hány jegyet szeretnél? Jelöld be a megfelelő mezőt! *
 
 Copyright Ezo tér Kft. 2003-2011 - Minden jog fenntartva